Mesazh Hyrës

Mirë se Erdhët në web-faqen e ndërrmarjes tonë.

Me anë të fotografive ne do të mundohemi të paraqesim disa nga projektet e realizuara.

Kualiteti jonë është ai që e mbajti të gjallë punën tonë për shumë vite.

Jemi ata të cilët plotësojm ëndërat e juaja.

Juve ju mbetet të na vizitoni.

Besimi juaj është sukses për ne.

Nga Druri në Mrekulli

Druri është mrekullisht i ndryshueshëm. Një burim frymëzimi për të gjithë ata që jetojnë dhe punojnë me të. Një material i vlefshëm ndërtimi që na fton të realizojmë ide vizionare - nga strukturat e çatmeve deri tek realizimi i Parahyrjeve,Verandave si dhe shumë zbukurime të ndyshme të bëra tërësisht prej druri.

Për klientët kjo do të thotë besueshmëri dhe cilësi.

Si një përpunues i gamës së plotë për produktet e drurit të sharruar , të bërë nga druri i butë , Kompania TREKOM TK DOOEL përqëndrohet në qëndrueshmërinë, risitë dhe rrjetëzimin me klientët. Si dhe shërbim më të mirë me Projekte të llojit të ndryshëm.

 
 

Misioni ynë

Referenca

E planifikuar në mënyrë të përsosur, e ndërtuar në mënyrë efikase.

Struktura e kompanisë sonë :

Struktura e kompanisë sonë është e qëndrueshme, por vizioni ynë për të ardhmen është elastik dhe fleksibël. Ndërmarrja për përpunimin e drurit TREKOM TK DOOEL është me rrënjë të thella në rajonin e saj. Ne jemi në bashkëpunime të ndershme, të gjithanshme dhe nxisim bashkëpunime të gjata. Ashtu si druri varet nga dielli dhe toka e mirë, ndërmarrja jonë familjare ekziston prej një kohe të gjatë me klientët tanë.

Druri është një fjalë me vetëm një rrokje, por strehon një botë përrallash dhe mrekullish.

Theodor Heuss, ish Presidenti i Gjermanisë

 

Projekte të Realizuara

 

 %

Projektet e Realizuara në Kohë

LOKACIONI