TRE-KOM - PËR NE

Çfarë duhet të dini për ne?

 

 Ndërmarrja jonë TRE-KOM çdo herë është  në dispozicionin tuaj.

Ne punojmë për tju ofruar më të mirë në çdo aspekt.

Përkushtimi inovacionet si dhe stafi trajnuar garantojnë plotësimin e ëndrave tuaja.Interesimi juaj është respekt për ne.

Historia e Ndërmarjes Tonë

Ndërmarrja jonë është e hapur në f.Trebosh para 15 Viteve.

Ndërmarrja jonë bën përpunimin e drurit  & çative & tarasave.

Gjithashtu bëjmë montimin e çative sipas dëshirës suaj ,....

Ndërmarrja për përpunimin e drurit vazhdon ende me punën e Saj 15 vjeçare

 '' TRE-KOM''

 

Projekte të Realizuara

 

 %

Projektet e Realizuara në Kohë

LOKACIONI